Trainingen

Trainingsaanbod


Bij ons kunt u terecht voor diverse workshops, cursussen en trainingen.

Het kan daarbij gaan om trainingen of cursussen voor mensen die meer greep willen krijgen op hun eigen situatie of voor mensen die naar verdieping zoeken op een bepaald terrein. Daarbij kunt u denken aan trainingen als:’ Meer voor jezelf opkomen’ of ‘Hoe ga ik om met een ernstige lichamelijke ziekte’ of een introductiedag in ‘Mindfulness en symbooldrama in mijn leven’.

Wij hechten grote waarde aan wat bij de mensen zelf leeft. Als u behoefte heeft aan een bepaalde themabijeenkomst of een bepaalde cursus, denken we graag met u mee en gaan we na wat we voor u kunnen betekenen.

We verzorgen eveneens trainingen voor zorgverleners. Deze trainingen kunnen in onze eigen praktijksetting of op locatie plaatsvinden. Zo is de training ’Omgaan met de lastmeter’ in diverse ziekenhuizen (zoals het Radboud te Nijmegen en het ziekenhuis Rijnstate te Arnhem) verzorgd. Voor huisartsen en andere disciplines is een soortgelijke training gerealiseerd in het eigen Gezondheidscentrum ‘de Kroonsteen’ te Malden.

Bovenstaande betreffen slechts enkele voorbeelden. Wilt u meer informatie of weten wat onze mogelijkheden zijn? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0570 – 629722 of via contact@vanrijtenkooij.nl.